16 Jan 2012

Me kohë të plotë Ofrojme PUNESIM NE CANADA LIVE – IN CAREGIVER

ande – Posted by adminTirana, Tirana, Albania

NOTE: This job listing has expired and may no longer be relevant!

Job Description

Punesim ne Kanada “Live-in Caregiver”
(Kujdesi ndaj Femijeve, Pleqve dhe personave me Aftesi te kufizuara)

 

Kanadaja, vendi qe enderrojne shume Shqiptare prezantohet nga ande-lm® 
me nje Partneritet Prestigjoz per punesim ne te gjitha provincat e Kanadase! Profilet jane: Kujdesi ndaj Femijeve, Pleqve dhe Personave me Aftesi te Kufizuar. 


Perse te behesh nje “Live-in Caregiver” ne Kanada? 
  • Nevoje e madhe tregu, por mungese e madhe e personave te ketyre profileve ne Kanada!
  • Program shteteror qe lejon hyrjen e te huajve per te punuar si ”Live-in Caregiver”!
  • Kur punesoheni merrni nje rroge sipas ligjit qe arrin $8-$10/ora, ku akomodimi ,ushqimi, siguracioni, bileta e avionit ofrohen falas nga familja ku ju punoni!
  • Kur punoni si ”Live-in Caregiver” ne Kanada per 24 muaj (ose kryeni 3900 ore punesimi ne kete fushe) atehere automatikisht aplikoni per Canadian Permanent Residency!
  • Ne momentin kur ju aplikoni per Canadian Permanent Residency atehere dhe anetaret e familjes suaj aplikojne bashke me ju per Canadian Permanent Residency dhe jetojne bashke me ju ne Kanada!

Job Types: Me kohë të plotë. Job Tags: canada.

4,612 Shikime totale, 1 sot

Apply for this Job