17 Nov 2012

Me kohë të plotë Manaxher Kontratash, Afganistan, 5000$/muaj.

Europe Agency – Posted by Europe AgencyAnywhere

NOTE: This job listing has expired and may no longer be relevant!

manaxher-kontratash.jpg

Job Description

Në nivel programi, menaxhon personelin në kryerjen e aktiviteteve të para-dhënien e kontratës, kontraktori burimeve, dhe klientin. Vlerësimin e ofertave dhe negociatat deri në dhënien dhe zbatimin e kontratës. Kryen të gjitha aspektet e menaxhimit te kontratës .

 

 

Administron ndryshime në kontratat e përfshirë edhe rezolutat kërkesë. Proaktive me kontraktorët për të siguruar respektimi i kontratës, gjenerimin e progresit, oraret, raportet ditore dhe të tjera të statusit, faturat dhe dokumentet mbështetëse në kohën e duhur.

 

Kryen negocimet e duhura per të finalizuar çështjet e mbetura të kontratës, fatura përfundimtare dhe vlerësimet e punës kontraktorit. Kufi me menaxhimin e brendshëm dhe të jashtëm në lidhje me aktivitetet e projektit Kontraktuese.

 

 

 

Kriteri:

 

Arsimi i larte, preferohet nje nga deget e ekonomikut.

 

Te jete njohes i mire i gjuhes angleze.

 

Te kete eksperience pune te meparshme ne manaxhim kontratash.

 

Te jete korrekt dhe sistematik ne pune.

 

 

 

 

 

Pagesa: 5000 $ ne muaj.

 

 

 

Punedhenesi mbulon:

 

1. Akomodim gjate gjithe kohezgjatjes se kontrates se punes.

 

2. Ushqim dhe sherbimet e lavanterise pergjate gjithe kohezgjatjes se kontrates.

 

3. 30 dite leje te pagueshme ne vit.

 

4. USiguracione shendetesore dhe taksa te paguara.

 

5. Bileten e avionit vajtje-ardhje per nje here ne vit.

 

 

 

Nxitoni…

 

Vendet jane te limituara…

Per te aplikuar dergonji nje cv me foto ne anglisht me subjekt “Manaxher Kontratash” ne adresen  recruitment@europeagency.al

Job Types: Me kohë të plotë.

583 Shikime totale, 1 sot

Apply for this Job