22 Oct 2012

Me kohë të plotë Kerkohet Staff Hoteli Ne Lindjen E Mesme

Europe Agency – Posted by Europe AgencyAnywhere

NOTE: This job listing has expired and may no longer be relevant!

SIG.png

Job Description

Europe Agency ne bashkepunim me rezortet turistike dhe hotelet me me ze ne Lindjen e Mesme, prezanton vendet vakante te punes per muajin tetor si me poshte:

Kamariere (f) ne Oman, Bahrain
Recepsioniste (f) ne Dubai
Masazhiere Fytyre (f) ne Katar
Banakiere (m/f) ne Bahrain
Mikeprites i Klienteve ne hotel (m) ne Bahrain
Menaxher Restoranti (f/m) ne Bahrain
Mikepritese Bari dhe restoranti (f) ne Bahrain.
Mbikeqyrese Shendetesore (f) ne Bahrain
Instruktore Fitnesi (f) ne Bahrain
Rojetare Pishine, Lifeguard (f) ne Bahrain

Rroga duke filluar nga 500 $ – 1600 $

ORARI: 9 ore pune ne dite per 6 dite ne jave me nje ore pushim dreke.

MBULOHEN NGA PUNEDHENESI: Akomodim, Ushqim, Bilete avioni vajtje ardhje, siguracione, leje e zakonshme 30 dite ne vit.

EKSPERIENCA: Prioritet kane kandidatet me eksperience te meparshme.

NIVELI I GJUHES: Per te fituar kete kontrate pune duhet te keni nje nivel shume te mire te gjuhes angleze, vecanerisht ne te degjuar dhe te folur.

DATA E FILLIMIT TE PUNES: Data e fillimit te punes eshte 15 nga data e aplikimit. Pra ne nje periudhe brenda 15 ditesh ju jeni ne gjendje te udhetoni drejt destinacionit te kontrates.

 

Nxitoni…..

Vendet jane te limituara…….

Job Types: Me kohë të plotë.

750 Shikime totale, 1 sot

Apply for this Job