19 Mar 2012

Me kohë të plotë Financier

adminTirana, Tirana County, Albania

Job Description

• Diplome ne Deget Finance/Kontabilitet
• Minimumi 4 vjet eksperience ne profesion
• Te jete i familjarizuar me Standartet e reja Kombetare te Kontabilitetit
• Te jete i afte te punoje pa/ose me pak supervision
• Te kete iniciative, komunikues, te punoje mire ne grup dhe nen stres
• I orientuar per te ndjekur problemet dhe cuar drejt zgjidhjes perfundimtare
• Te kete njohuri baze te programit Financa 5
• E preferueshme njohja e gjuhes angleze
• Eksperience e meparshme pune ne kompani ndertimi/investimi eshte favorizuese
• Ju lutemi, sigurohuni që të plotësoni çdo informacion të rezymesë tuaj në Anegino
Data e aplikimit të fundit : 2 Prill 2012

Job Types: Me kohë të plotë. Job Tags: financier and financiere.

759 Shikime totale, 1 sot

Apply for this Job